hgh 123 Flash Menu By Dreamingsoft

Magyar Női & Vegyes Birkózás

 
123 Flash Menu By Dreamingsoft
 

Tisztelt Látogató!

Köszöntelek a weboldalon, ez a weblap nem azért jött létre ,hogy felborzolja az ide látogatók idegeit!Esetleg polgárpukasztó legyen, hanem a fő célja: a tájékoztatás , illetve a téma iránt érdeklődő emberek kiváncsiságának kiszolgálása.

Egy két szóban említést tennék az új vendégeink kedvéért , mi található ezen weboldalon.Sokan az új látógatók közül biztos felteszik a kérdést magukban, - Mi is az a vegyes birkózás? Erre a kérdésre még visszatérünk, de ne szaladjunk annyira előre. Haladjunk lépésről lépésre, és igy majd eljuttunk az előbbiekben feltett kérdés megválaszolásáig.

Akit érdekel, az a Történelmi feljegyzések link alatt a birkózás eredetéről , a női és a vegyes birkózásokról szóló, néhány ránk maradt feljegyzésben olvashat érdekeségeket.Többek között arról pédául, Valóban léteztek e, női gladiátorok?Kik is azok az amazonok?Mivel töltötték idejüket a spártai fiatalok? - és még sokminden más érdekességről.

Ha valakit nem érdekelne a történelem és a feltett kérdésére még nem kapott választ, annak ajálanám figyelmébe első sorban a Stílusok linket, ahol választ kaphat arra Mi is az a vegyes birkózás?Azoknak is ajálanám akik elöször járnak az oldalon, mert az oldalon bővebben olvashatnak arról, milyen stílusok léteznek.Részletes leírásokat találhatnak a különféle harcművészetekről.

Az Újdonságok-ban az oldalal frissitéséről találhatók bővebb információkat.Az oldal havonta fog előreláthatólag frissülni, de ha több időm lesz akkor lehet két hetente.

A Galériákban sok képet találhatók, tervek szerint lesz egy olyan része is, hogy Ti küldtétek, ide várjuk majd kedvenc,illetve nektek tetsző képeket.

Az MPEG oldalon, rövid kis filmeket lehet majd találni illetve letőlteni, a Filmszemle weblapon filmleírások lesznek találhatóak, ahol ti is hozzászólhattok, véleményezhetittek a filmeket.

A Birkózónők kategóriába olyan híres hölgyekről olvashatók akik maradandót alakítottak ebben a sportágban, illetve olyan birkózónőkről akik kaphatóak különféle speciális birkózásra.

A Fórum-ot és a Vendégkönyv-et remélem gyakran fogjátok használni, itt bármilyen észrevéltelt szóvá lehet tenni.Ha az oldal készítőivel szeretnéd felvenni a kapcsolatot akkor a Kapcsolat linken keresztül megtehetted.

A Történetek oldalra várjuk a ti veletek megesett storykat.Remélhetőleg küldtök is.

S végül de nem utolsósorban a Linkek weblapon olyan hasonló oldalak cimét s rövid leirását találjátok ami szintén ezzel a témával foglalkozik.

 


© 2004 Magyar Női & Vegyes Birkózás